Verkkosivut yritykselle

Tyylikkäät verkkosivut puhuttelevalla sisällöllä lisää myyntiäsi, nostaa sijoitustasi Googlessa ja antaa yrityksestäsi luotettavamman kuvan.

Verkkosivut yritykselle logo musta, jossa näkyy www-osoite

Millaiset ovat toimivat verkkosivut yritykselle?  

 • Ne ovat Tyylikkäät
 • Sisältö on Asiakkaille suunnattua
 • Ne ovat Hakukoneoptimoidut
 • Tietoturvasta huolehditaan 
 • Niitä Ylläpidetään säännöllisesti 
 • Niille ohjataan Liikennettä jatkuvasti ​
 • Ne tuottavat jatkuvaa Liikevaihtoa yritykselle

Lataa ilmainen opas verkkosivu-uudistuksen tueksi!

Miten verkkosivuprojekti etenee kanssamme?

Työskennellessämme yhdessä, projektissa yhdistyy sinun toiveesi ja tietämyksesi liiketoiminnastasi sekä meidän asiantuntijuutemme verkkosivuista. Ennen projektin aloitusta pidämme yhteisen palaverin, jossa kerrot meille tarpeesi. Kartoituksen pohjalta teemme sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen toiveidesi ja antamasi budjetin pohjalta. Näin saamme jo ennen projektin alkuvaihetta määritettyä selkeät suuntaviivat ja virstanpylväät projektin läpiviennille. Samalla pääset tuomaan omaa ääntäsi esiin ja esittämään tietämyksesi liiketoiminnastasi jo projektin alkuvaiheessa.

 • Ilmainen kartoitus (etä)palaveri
 • Tarjouksen hyväksyntä ja projektin aikataulutus
 • Domain + Webhotelli kytkentä
 • Ulkoasun ensimmäisen vedoksen läpikäynti​ – Pääset itse kokeilemaan jo sivun ensimmäistä vedosta
 • Sivujen kokonaisuuden läpikäynti
 • Sivujen tarkistus
 • Sivujen julkaiseminen

Haluatko ilmaisen arvion
verkkosivujesi nykytilasta?

Ilmaisen arvion ideana on antaa sinulle kattava käsitys verkkosivujesi nykytilasta. Samalla me saamme myös käsityksen siitä, miten me voimme parhaiten auttaa sinua kehittämään sivustoasi sekä tuomaan lisää ostohaluisia kävijöitä sivuillesi.

Analyysi ei sido sinua mihinkään. Lähetämme sen sähköpostiisi.

Verkkosivut Yritykselle helppokäyttöisellä
WordPress-julkaisujärjestelmällä.

Miksi valita WordPress?

 1.  WordPress on maailman suosituin avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä verkkosivujen tekoa varten. 30% verkossa olevista sivuista on tehty WordPressiin. 
 2. Helppokäyttöinen – WordPressiä on helppoa käyttää ja sen ylläpito on sulavaa. Hoidamme ylläpidolliset toimet puolestasi tai ohjeistamme sinua ylläpitämään itse sivustoasi meidän ollessa yhden puhelinsoiton päässä tukena. 
 3. Googlen suosima – Hakukoneet rakastavat WordPressiä. Sen tuottama koodi on semanttista, jonka ansiosta WordPress-sivustot ovat loistavasti optimoitavissa ja sijoittuvat korkealle hakukoneissa.
 4. Tietoturvallinen – WordPressiä on kehitetty ja kehitetään jatkuvasti tietoturva huomioon ottaen. Yksi syy WordPressin suosioon on sen korkea tietoturvallisuuden taso.
 5. Helppo integroida – WordPressillä luotuihin sivuihin pystyy liittämään verkkokaupan, ajanvarauskalenterin tai sähköpostimarkkinoinnin vaivatta. 

Yrityksesi näköiset verkkosivut

Sinulla on paras tuntuma yrityksesi liiketoiminnasta, jonka takia on ensisijaisen tärkeää, että sinun näkemyksesi uusista sivuista tulee esiin projektin aikana. Meillä taas on asiantuntijuus verkkosivuista ja digitaalista palveluista sen ympärillä, jonka ansiosta me pystymme kertomaan, millaiset verkkosivut sopivat sinun tarpeisiisi parhaiten.

Kun yhdistämme osaamisemme, pystymme luomaan parhaan mahdollisen lopputuloksen, joka luo verkkosivuistanne sinun näköisesi, auttaa sinua tekemään enemmän kauppaa ja saa yrityksesi näyttämään luotettavammalta. 

Tarvitsetko tukea verkkosivu-uudistuksesi kanssa? Lataa ilmainen oppaamme verkkosivu-uudistuksesi tueksi!

Verkkosivujen hinta? Miten se määräytyy? 

Meillä ei ole yhtä vakiintunutta hintaa yrityksen verkkosivuille, vaan kartoitamme aina ensin tarpeesi ja budjettisi, jonka jälkeen suunnittelemme tarjouksen sopimaan sinulle. Näin pystymme tarjoamaan sinulle parasta laatua mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Hintaan vaikuttaa mm. sivujen määrä ja valitut ominaisuudet, kuten esimerkiksi integraatiot tai hakukoneoptimointi. Verkkosivujen hintaan vaikuttavista tekijöistä voit lukea lisää blogistamme.

Kerro meille siis tarpeesi ja budjettisi, niin luomme yhdessä parhaan ratkaisun sinun tarpeisiisi.