Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö

Ulkoistettu Digimarkkinointi-päällikkö

Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö haastaa yrityksesi digitaalisen markkinoinnin rutiineja ja kehittää yrityksesi markkinointia tuloksellisemmaksi.

Mikä on Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö?

Mikä on Ulkoistettu Digimarkkinointi-päällikkö?

Usein digimarkkinoinnin palveluita ostetaan yksittäisinä palveluina. Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö suunnittelee, toteuttaa ja kehittää yrityksesi digimarkkinointia. Digimarkkinointipäällikön keskeisin tavoite on löytää sinun yrityksellesi ja sen toimialalle parhaat digitaalisen markkinoinnin keinot asiakashankinnan tehostamiseksi.

Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö tekee töitä toimistollasi tiimisi kanssa, etänä, toimistollamme tai aivan kuten tarpeisiisi sopii. Tarkoituksena on kuitenkin se, että hän syventyy liiketoimintaasi ja sen tavoitteisiin, minkä perusteella hän voi jatkuvasti ohjata, kehittää ja työstää yrityksesi digimarkkinointia oikeaan suuntaan.

Milloin digimarkkinointi kannattaa ulkoistaa?

Jos yritykselläsi ei ole osaamista, halua tai resursseja toimivan digimarkkinointistrategian laatimiseksi ja toteuttamiseksi, kannattaa sinun harkita digimarkkinoinnin ulkoistamista. Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö -palvelumme avulla sinulla on mahdollisuus saada markkinoinnin ammattilainen haastamaan yrityksesi markkinoinnin rutiineja ja kehittämään markkinointia tuloksellisemmaksi liiketoimintasi näkökulmasta.

Saat kaiken ammattitaidon käyttöösi, sillä Digimarkkinointipäällikkö ei toimi yksin, vaan hänellä Folcanin osaava digimarkkinoinnin tiimi apunaan. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on yksi kontaktipiste, mutta taustalla käytettävissäsi on koko tiimin osaaminen digimarkkinoinnin eri osa-alueilta (mm. verkkosivujen optimointi, hakukoneoptimointi, mainonta ja sosiaalinen media). 

Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö on kustannustehokas ratkaisu, joka on helposti budjetoitavissa.

Digimarkkinointi muuttuu jatkuvasti ja tästä syystä on hyvin tärkeä pysyä aallon harjalla trendien vaihtuessa. Näin varmistetaan potentiaalisten asiakkaiden sitouttaminen ja se, etteivät he päädy kilpailijan haaviin. Digimarkkinointitiimin rakentaminen voi olla erittäin kallista, erityisesti kun otetaan huomioon, miten työmarkkinoilla kilpaillaan huippuosaajista. Digimarkkinoinnin toiminnot jakautuvat laajasti esimerkiksi seuraaviin osa-alueisiin: SEOsosiaalisen median markkinointi, sähköpostimarkkinointi, web-design, konversio-optimointi ja data-analytiikka.

Digimarkkinoinnin laajuuden ja monimuotoisuuden takia on vaikea löytää yhtä ammattilaista, joka taitaa kaikki eri alustat ja toiminnot. Hankkimalla digimarkkinoinnin ulkoistettuna palvelukokonaisuutena, saat järkevällä hinnalla kaikki digimarkkinoinnin palvelut saman katon alta. Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö -palvelumme avulla saat käyttöösi sekä yrityksellesi valitun Digimarkkinointipäällikön että Folcanin asiantuntijatiimin resurssit. Tämä tarkoittaa sitä, että yhden henkilön palkkaamisen sijaan maksat tiimille, joka suunnittelee ja toteuttaa markkinointistrategioita ja -toimenpiteitä, jotka tuottavat tuloksia. Näin investoit vain tehtyyn työhön, ja tiedät, mistä ja minkä verran maksat.

Mitä Ulkoistetun Digimarkkinointipäällikön työnkuvaan voi kuulua?

Mitä mieltä Voicelink on ulkoistetusta digimarkkinointipäälliköstä?

Tuore silmäpari ja rohkeita näkemyksiä

Ulkoistaessasi yrityksesi digimarkkinointia on avoin kommunikaatio ja luottamus tärkein perusta yhteistyösuhteen onnistumiselle. Ulkoistetun digimarkkinointipäällikön tehtävänä on huolehtia, että työ on tuloksellista ja tehtävät toimenpiteet tukevat yhteisiä tavoitteita. Sinun ja Ulkoistetun Digimarkkinointipäällikön yhteistyön tarkoituksena on tuoda uutta näkemystä yrityksesi digimarkkinointiin, kehittää tekemisestä tuloksellisempaa ja varmistaa, että markkinointi on jatkuvaa ja yhdenmukaista, jotta liiketoimintasi voi kasvaa ja kehittyä.

Miksi ulkoistaa digimarkkinointi meille?

Toimintamme on yksilöllistä ja pohjautuu jatkuvaan yhteistyöhön, jotta sinä saavuttavat parhaat mahdolliset tulokset. Lopullinen Ulkoistetun Digimarkkinointipäällikön työtehtävien laajuus muotoutuu aina tarpeidesi ja budjettisi perusteella. Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö hyödyntää tiimimme monipuolista alan osaamista ja kattavaa yhteistyöverkostoa, jotta yrityksesi markkinointi saadaan nostettua seuraavalle tasolle. Toimintamme on aina reilua ja läpinäkyvää, sillä tavoitteenamme on luoda alan tyytyväisin asiakaskunta ja varmistaa, että palvelumme vastaavat aina asiakkaidemme tarpeita.

Digimarkkinoinnin ulkoistaminen meille maksaa keskimäärin 1180-2110€/kk (alv 0%). Hintaan vaikuttaa yhdessä määritettävän työnkuvan laajuus, sillä digitaalisen markkinointipäällikön työnkuva räätälöidään aina yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Varaa aika ilmaiseen tarvekartoitukseen ja otetaan selvää, kuinka voisimme auttaa sinua!

Artikkeleita digimarkkinoinnista

Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä lausahdus pätee myös digitaalisessa markkinoinnissa. Digitaalisen markkinoinnin suunnittelu takaa sen, että digimarkkinointi tukee yrityksen strategiaa ja sen avulla

Lue lisää

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon

Varaa aika maksuttomaan digimarkkinoinnin konsultaatioon, niin keskustellaan lisää yrityksesi digimarkkinoinnista. Katso vapaat ajat ja valitse niistä sinulle sopiva. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.