Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö

Ulkoistettu Digimarkkinointi-
päällikkö

Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö haastaa markkinoinnin rutiineja ja kehittää yrityksesi markkinointia tuloksellisemmaksi.

Ulkkoistettu digimarkkinointipäällikkö logo mustat hahmot

Mikä Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö on?

Mikä Ulkoistettu Digimarkkinointi- päällikkö on?

Usein digimarkkinoinnin palveluita ostetaan yksittäisinä palveluina. Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö auttaa sinua ymmärtämään digimarkkinoinnin kokonaisuutena ja viemään sitä tuloslähtöisemmäksi. 

Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö tekee töitä toimistollasi, tiimisi kanssa, etänä tai aivan kuten tarpeisiisi sopii. Tarkoituksena on kuitenkin se, että hän syventyy liiketoimintaasi ja sen tavoitteisiin, minkä perusteella hän voi jatkuvasti ohjata, kehittää ja työstää yrityksesi digimarkkinointia oikeaan suuntaan. 

Jos yritykselläsi ei ole osaamista, halua tai resursseja toimivan digimarkkinointistrategian laatimiseksi ja toteuttamiseksi, kannattaa sinun harkita digimarkkinoinnin ulkoistamista. Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö -palvelumme avulla sinulla on mahdollisuus saada markkinoinnin ammattilainen haastamaan yrityksesi markkinoinnin rutiineja ja kehittämään markkinointia tuloksellisemmaksi liiketoimintasi näkökulmasta. Saat kaiken ammattitaidon käyttöösi, sillä Digimarkkinointipäällikkö ei toimi yksin, vaan hänellä on sinun asiantuntijatiimisi sekä Folcanin osaava digimarkkinoinnin tiimi apunaan. 

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon

Haluatko tietää, millä mallilla yrityksesi digimarkkinointi on tai mitä toimenpiteitä voisit tehdä sen tehostamiseksi? Varaa aika ilmaiseen digimarkkinoinnin konsultaatioon, niin keskustellaan lisää yrityksesi digimarkkinoinnista. Katso vapaat ajat ja valitse niistä sinulle sopiva. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Digimarkkinoinnin ulkoistamisen hyödyt

  • Saat käyttöösi motivoituneen alan ammattilaisen, jolla on tiimi digimarkkinoinnin ammattilaisia tukenaan
  • Kustannustehokas ratkaisu, sillä maksat vain tehdystä työstä
  • Saat käyttöösi tiedon alan uusimmista trendeistä ja teknologioista
  • Vähennät taloudellisia riskejä
  • Voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja -osaamiseesi

Miksi Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö?

Miksi Ulkoistettu Digimarkkinointi- päällikkö?

Käsitys alan uusimmista teknologioista ja trendeistä

Digimarkkinointi muuttuu jatkuvasti ja tästä syystä on hyvin tärkeä pysyä aallon harjalla trendien vaihtuessa. Näin varmistetaan potentiaalisten asiakkaiden sitouttaminen ja se, etteivät he päädy kilpailijan haaviin. Jatkuvasti kehittyviä digimarkkinoinnin trendejä ja teknologioita ovat mm.

  • Hakukoneoptimointi osana sisältömarkkinointia 
  • Koneoppiminen
  • Markkinoinnin automaatio
  • Mobiililaitteiden käytön kasvu
  • Eri datalähteiden integroiminen ja hyödyntäminen

Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö ymmärtää digimarkkinoinnin kokonaisuutena. Hän auttaa sinua viemään yrityksesi markkinointia kohti yhdessä määritettyjä tavoitteita auttamalla sinua valitsemaan yrityksellesi sopivat ja kustannustehokkaat digimarkkinoinnin toimenpiteet. Digimarkkinointipäälliköllä on käytössään myös Folcanin digimarkkinoinnin asiantuntijat, jotka opiskelevat jatkuvasti pysyäkseen aallon harjalla. 

Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö on kustannustehokas ratkaisu, joka on helposti budjetoitavissa

Digimarkkinointitiimin rakentaminen voi olla erittäin kallista, erityisesti kun otetaan huomioon, kuinka työmarkkinoilla kilpaillaan huippuosaajista. Digimarkkinoinnin toiminnot jakautuvat laajasti esimerkiksi seuraaviin osa-alueisiin: SEO,  sosiaalisen median markkinointi, sähköpostimarkkinointi, web-design, konversio-optimointi ja data-analytiikka. Laaja-alaisuuden takia ammattilaista, joka taitaa kaikki eri alustat ja

toiminnot, voi olla vaikeaa löytää.

Hankkimalla digimarkkinoinnin ulkoistettuna palvelukokonaisuutena, saat järkevällä hinnalla kaikki digimarkkinoinnin palvelut saman katon alta. Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö -palvelumme avulla saat käyttöösi sekä digimarkkinointipäällikön että Folcanin asiantuntijatiimin resurssit. Tämä tarkoittaa sitä, että yhden henkilön palkkaamisen sijaan maksat tiimille, joka suunnittelee ja toteuttaa markkinointistrategioita ja -toimenpiteitä, jotka tuottavat tuloksia. Näin investoit vain tehtyyn työhön, ja tiedät, mistä ja minkä verran maksat.  

Tuore silmäpari ja rohkeita näkemyksiä

Ulkoistaessasi yrityksesi digimarkkinointia on avoin kommunikaatio ja luottamus tärkein perusta yhteistyösuhteen onnistumiselle. Ulkoistetun digimarkkinointipäällikön tehtävänä on huolehtia, että työ on tuloksellista ja tehtävät toimenpiteet tukevat yhteisiä tavoitteita. Sinun ja Ulkoistetun Digimarkkinointipäällikön yhteistyön tarkoituksena on tuoda uutta näkemystä yrityksesi digimarkkinointiin, kehittää tekemisestä tuloksellisempaa ja varmistaa, että markkinointi on jatkuvaa ja yhdenmukaista, jotta liiketoimintasi voi kasvaa ja kehittyä.

Miksi ulkoistaa digimarkkinointi meille?

Toimintamme on yksilöllistä ja pohjautuu jatkuvaan yhteistyöhön, jotta sinä saavuttavat parhaat mahdolliset tulokset. Lopullinen Ulkoistetun Digimarkkinointipäällikön työtehtävien laajuus muotoutuu aina tarpeidesi ja budjettisi perusteella. Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkö hyödyntää tiimimme monipuolista alan osaamista ja kattavaa yhteistyöverkostoa, jotta yrityksesi markkinointi saadaan nostettua seuraavalle tasolle. Toimintamme on aina reilua ja läpinäkyvää, sillä tavoitteenamme on luoda alan tyytyväisin asiakaskunta ja varmistaa, että palvelumme vastaavat aina asiakkaidemme tarpeita.

Varaa aika ilmaiseen digimarkkinoinnin konsultaatioon alta ja otetaan selvää, kuinka voisimme auttaa sinua!

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon

Varaa aika ilmaiseen digimarkkinoinnin konsultaatioon, niin keskustellaan lisää yrityksesi digimarkkinoinnista. Katso vapaat ajat ja valitse niistä sinulle sopiva. Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

Folcanilaiset nauravat tehdessä töitä - ota yhteyttä meihin ja katsotaan teidän verkkonäkyvyys kuntoon