REKRY: WordPress Developer

Etsimme WordPress osaajaa, jolla on halu kehittyä verkkokehityksen ammattilaiseksi!

Oletko intohimoinen WP-developer? Haluatko kehittyä verkkosivujen suunnittelemisessa, toteuttamisessa ja kehittämisessä? Tule Folcanille töihin! Tiivis tehotiimimme etsii vahvistusta. 

Työnkuvasi:

WordPress Developerina Folcanilla pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa asiakasprojekteissa. Työpäiväsi koostuvat uusien verkkosivukokonaisuuksien suunnittelusta yhdessä osaavan tiimimme kanssa, sivustokokonaisuuksien toteuttamisesta sekä asiakkaidemme sivujen jatkuvasta kehittämisestä. Pääset testaamaan uusia toimintoja, ottamaan niitä käyttöön ja vastaamaan niiden jatkokehittämisestä. Työlläsi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymiseen. 

Jos nämä asiat innostavat sinua, sovit meille mainiosti:  

 • Kehittyminen WordPressin ja verkkokehityksen huippuosaajaksi. Haluatko päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi toteuttamalla monipuolisia projekteja yhdessä muun tiimin kanssa. 
 • Avoin työilmapiiri ja matala hierarkia. Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole? Olemme jatkuvasti yhteydessä ja vaihdamme ajatuksia niin itse työstä kuin yrityksen asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja pääset oikeasti vaikuttamaan yrityksen asioihin.  
 • Olla osana kasvavaa yritystä. Haluatko olla osana yrityksemme kasvutarinaa? Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys, jossa työ saattaa olla ajoittain hyvinkin hektistä, mutta samalla erittäin palkitsevaa.  
 • Etätyöt ja itsenäinen työskentely. Tykkäätkö tehdä töitä etänä? Meille ei ole niinkään väliä, mistä fyysisesti hoidat hommasi, kunhan netti toimii ja pystymme olemaan yhteydessä Teamsin välityksellä.  
 • Nuorekas työympäristö ja työkaverit. Motivoiko sinua olla osana tiimiä, joka koostuu lisäksesi nuorista, intohimoisista ja tavoitteellisista, mutta samaan aikaan rennoista tyypeistä? Tule tutustumaan tiimiimme!  
 • Kehittyminen, haasteet ja vastuu.  Saat kehittää työtapoja ja testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Kiinnostaisiko sinua kenties kehittää tai laajentaa tulevaisuudessa vastuualuettasi oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan? Meillä työskennellessäsi sinulla on siihen mahdollisuus.  

Mitä toivomme sinulta?  

 • Sujuvat viestintätaidot suomeksi ja englanniksi  
 • Vähintään perustuntemusta WordPressistä, hyödyllisistä lisäosista ja analytiikkatyökaluista
 • Kiinnostusta Web-analytiikkaan, verkkonäkyvyyden kehittämiseen ja hakukoneoptimointiin
 • Aiempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä 


Plussaa:  

 • Kokemus WordPress-verkkokehityksestä ja WP-hostingin C-paneelin käytöstä
 • Kiinnität huomiota visuaalisuuteen ja pystyt tarvittaessa työstämään visuaalisia kokonaisuuksia
 • Olet käyttänyt Office 365 -sovelluksia    

Oletko sinä etsimämme WordPress Developer?

Lähetä meille lyhyt motivaatiokirje (max 350 sanaa), jossa esittelet itsesi. Lähetä samalla CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: info@folcan.fi  

Soita meille ja kysy lisää!   

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Kerron mielelläni lisää. Tavoitat minut numerosta +358 50 357 3684 

Alina Venermo, 
CEO, Founder 

Alina Venermo kuva

Kysy minulta lisää!

Alina Venermo
Yrittäjä, CEO
alina.venermo@folcan.fi
+358 50 357 3684

Lue digimarkkinoinnista Folcanin blogista

Design Hill

Design Hill Asiakastarina yhteistyöstä verkkosivujen, verkkokaupan ja digimarkkinoinnin kehityksen saralla.  Design Hill on virkistävästi erilainen taukopaikka ja kahvila Design Hill on Helsingin ja Turun välisellä

Lue lisää »

Asianajotoimisto Kuhanen Asikainen ja Kanerva

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Asiakastarina yhteistyöstä digimarkkinoinnin saralla.  Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen johtava kiinteistöalan

Lue lisää »