REKRY – Mainonnan ja hakukoneoptimoinnin osaaja

Etsimme some- ja hakukonemainonnan osaajaa kehittymään tiimimme!

Haluatko kasvaa kehittyä ja kasvaa kanssamme hakukone- ja some-mainonnan asiantuntijaksi? Asiantunteva ja nuorekas digimarkkinoinnin tehotiimimme etsii vahvistusta mainonnan (Google & Some) ja hakukoneoptimoinnin tehtäviin.  

Työnkuvasi

Tässä työssä pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi niin yrityksen omissa kuin asiakkaidemme projekteissa. Työpäiväsi koostuvat pääsääntöisesti asiakkaidemme mainonnan ja hakukoneoptimoinnin suunnittelemisesta, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Vastaat mainonnan tuloksista sekä analysoit ja kehität niitä jatkuvasti. Pääset mukaan toteuttamaan SEO-projekteja sekä asiakkaillemme että kehittämään Folcanin omaa hakukonenäkyvyyttä aina teknisestä analysoinnista hakukoneoptimoidun sisällön tuottamiseen. 

Toimit osana digimarkkinoinnin tiimiämme, jonka kanssa ideoit, toteutat ja suunnittelet keinoja, joilla voimme tuottaa parempia tuloksia asiakkaillemme. Työlläsi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymiseen.   

Jos nämä asiat innostavat sinua, sovit meille mainiosti:

Kehittyminen mainonnan ja hakukoneoptimoinnin huippuosaajaksi. Haluatko päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaiseksi toteuttamalla monipuolisia mainonnan ja hakukoneoptimoinnin projekteja yhdessä muun tiimin kanssa. 

Avoin työilmapiiri ja matala hierarkia. Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Yhteisenä tavoitteenamme on kehittyä digimarkkinoinnin rautaisiksi asiantuntijoiksi. Olemme jatkuvasti yhteydessä ja vaihdamme ajatuksia niin itse työstä kuin yrityksen muista asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja pääset konkreettisesti vaikuttamaan yrityksen asioihin.

Olla osana kasvavaa yritystä. Haluatko olla osana yrityksemme kasvutarinaa? Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys, jossa työ saattaa olla ajoittain hyvinkin hektistä, mutta samalla erittäin palkitsevaa.   

Etätyöt ja itsenäinen työskentely. Tykkäätkö tehdä töitä etänä? Meille ei ole niinkään väliä, mistä fyysisesti hoidat hommasi, kunhan netti toimii ja pystymme olemaan yhteydessä Teamsin välityksellä.   

Nuorekas työympäristö ja työkaverit. Motivoiko sinua olla osana tiimiä, joka koostuu lisäksesi nuorista, intohimoisista ja tavoitteellisista, mutta samaan aikaan rennoista tyypeistä? Tule tutustumaan tiimiimme!  

Kehittyminen, haasteet ja vastuu. Saat kehittää työtapoja ja testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Kiinnostaako sinua kenties kehittää tai laajentaa omaa osaamistasi ja vastuualuettasi omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan tulevaisuudessa? Meillä työskennellessäsi sinulla on siihen mahdollisuus.   

Mitä toivomme sinulta?

  • Taitoa puhutella eri kohderyhmiä ja ostopolun eri vaiheessa olevia prospekteja 
  • Osaamista kirjoittaa myyntiin tähtäävää, oikeellista ja selkeää tekstiä sekä suomeksi että englanniksi 
  • Intohimoa uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen yhdessä Folcanin tiimin kanssa 
  • Joustavuutta, kykyä toimia osana tiimiä ja ottaa vastuuta omien töiden toteutusaikataulusta 
  • Visuaalista hahmotuskykyä ja pystyt tarvittaessa työstämään visuaalisia elementtejä esim. Canvalla 
  • Aiempaa kokemusta digimarkkinoinnin parissa työskentelemisestä, opintosi ovat loppusuoralla tai olet valmistunut alalle soveltuvasta koulutuksesta (mahdollista yhdistää opintojen viimeiseen harjoitteluun) 


Lisäksi arvostamme:

  • Sinulla on kokemusta copywritingista, blogin kirjoittamisesta tai mainonnan työtehtävistä 
  • Olet käyttänyt Googlen työkaluja, WordPressiä, Business Manageria ja/tai Office 365 –sovelluksia 
  • Sinulla on kokemusta etätöistä 

Folcan yrityksenä

Folcan on dynaaminen digimarkkinoinnin kumppani. Intohimomme on digitaalisen asiakaskokemuksen parantaminen ja myynnin kasvattaminen digitaalisia kanavia pitkin. Tarjoamme räätälöityjä digimarkkinoinnin palvelukokonaisuuksia, jotka tukevat liiketoiminnan kasvua. 

Erityisosaamistamme ovat hakukoneoptimoitujen verkkosivujen rakentaminen ja digitaalisten kanavien kautta syntyvän myynnin kasvattaminen. Tarjoamme muun muassa WordPress verkkosivuja, kokonaisvaltaista hakukoneoptimointia, laadukasta sisällöntuotantoa, verkkomainonnan kokonaisuuksia ja sosiaalisen median palveluita. Päämäärämme on auttaa yrityksiä viemään digimarkkinointi seuraavalle tasolle. 

Missiomme on muuttaa digimarkkinoinnin markkinaa läpinäkyvämmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi paikaksi pk-yrityksille. Toimintamme on yksilöllistä ja pohjautuu jatkuvaan kumppanuuteen, jotta asiakkaamme saavuttavat parhaat mahdolliset tulokset hyödyntämällä palveluitamme. Haluamme olla alalla tunnettu digimarkkinoinnin toimisto, joka toimii suunnannäyttäjänä edistäen asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää toimintaa. 

Oletko sinä etsimämme mainonnan tulevaisuuden huippuosaaja?

Lähetä meille lyhyt motivaatiokirje (max 350 sanaa), jossa esittelet itsesi. Lähetä samalla CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Liitä mukaan myös mahdolliset työnäytteet. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: rekry@folcan.fi

Soita meille ja kysy lisää!    

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Kerron mielelläni lisää. Tavoitat minut numerosta +358 50 357 3684.   
Alina Venermo,  
CEO, Co-Founder 

Kysy minulta lisää!

Alina Venermo
Yrittäjä, CEO
alina.venermo@folcan.fi
+358 50 357 3684

Lue lisää digimarkkinoinnista Folcanin blogista

Hakukoneoptimoitu teksti

Hakukoneoptimoitu teksti on yksi osa laajempaa hakukoneoptimoinnin kokonaisuutta. Hakukoneoptimoinnilla tarkoitetaan kaikkia toimenpiteitä, joiden avulla verkkosivuston teknistä sekä sisällöllistä toteutusta pyritään edistämään hakukoneiden silmissä. Näiden toimenpiteiden

Lue lisää »
Instagram-analytiikka

Instagram-analytiikka – mitä hyötyä siitä on?

Instagram-analytiikka tarjoaa erinomaisia työkaluja, jotka auttavat sinua ymmärtämään kohderyhmääsi, kasvattamaan tiliäsi ja kehittämään sisältöjäsi parempaan suuntaan. Instagramin tarjoaman analytiikan ansiosta opit luomaan sekä kohdentamaan sisältöä sinulle tärkeille yleisöille. Tässä kirjoituksessa käymme

Lue lisää »