Referenssit

Tältä sivulta löydät lisää tietoa siitä, millaisia kokemuksia asiakkaillamme on kanssamme yhteistyöstä verkkosivujen, hakukoneoptimoinnin, mainonnan tai yleisesti digimarkkinoinnin saralla.

Kuukauden nosto

Mitä mieltä VoiceLink on ulkoistetusta digimarkkinointipäälliköstä? Katso video ja ota selvää!

Usein digimarkkinoinnin palveluita ostetaan yksittäisinä palveluina. Ulkoistettu Digimarkkinointipäällikkö on kokonaisvaltainen palvelu, joka sisältää markkinoinnin startegisen suunnittelun ja operatiivisen toteuttamisen yhteisten suuntaviivojen mukaisesti.

Digimarkkinointipäällikön keskeisin tavoite on löytää sinun yrityksellesi ja sen toimialalle parhaat digitaalisen markkinoinnin keinot asiakashankinnan tehostamiseksi. 

Tutustu asiakkaisiimme ja töihimme

Design Hill

Toteutimme Design Hillille heidän arvojensa ja brändi-ilmeensä mukaiset yksilölliset verkkosivut, joiden yhteyteen on lisätty jälkikäteen PopUp-verkkokauppa.

”Folcanin kanssa työskentely on ketterää ja helppoa.”

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva

Teemme tiivistä yhteistyötä Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva kanssa verkkosivujen kehittämisessä, hakukoneoptimoinnissa ja digimarkkinoinnin kokonaisuuden kehittämisessä.

Wanna GoGo

Tuotimme digitaaliselle autovuokraamolle Wanna GoGo:lle uuden brändi-ilmeen, hakukoneoptimoidut tekstisisällöt ja responsiiviset verkkosivut. Olemme myös heidän Ulkoistettu digimarkkinointipäällikkönsä.

Torato Juridik

Toteutimme Asianajotoimisto Torato Juridikille sivustouudistuksen. Uudistuksessa otettiin erityisesti huomioon hakukoneoptimointi ja konversiomäärän kasvattaminen. Lisäksi yrityksen brändi-ilme päivitettiin. Teemme jatkuvaa yhteistyötä hakukonemainonnan saralla.

Sisustustoimittajat

Sisustustoimittajien verkkosivutoteutuksessa tärkeänä tekijänä oli helppokäyttöisyys sekä moderni, yksinkertainen ja skandinaavinen ulkoasu, joka toteutettiin yhteistyössä Riikka Siusluodon kanssa.

Kuultaseppä Petri Pulliaisen etusivusta kuva, jossa tyyli on mustavalkoinen ja moderni.

Petri Pulliainen

Uusi ilme kultaseppä Petri Pulliaisen verkkosivuille! Toteutimme yhteistyössä Petri Pulliaisen tiimin kanssa uuden ilmeen verkkosivuille ja loimme vahvan teknisen pohjan, jotta verkkosivut skaalautuvat kasvun mukana. 

Kullberg Consulting

Kullberg Consulting on erikoistunut työyhteisöjen kehittämiseen ja yksityishenkilöiden valmennuksiin. Toteutimme heidän tarpeisiinsa sopivat yksilölliset verkkosivut, jotka tukevat heidän arvomaailmaansa ja liiketoiminnan tavoitteita.

Kuvituskuva, jossa nuoli osoittaa, että verkkomainonta parantaa tulosta.

AvaLanding

Teemme tiiviisti yhteistyötä Barcelonassa toimivan AvaLandingin hakukonemainonnan ja hakukoneoptimoinnin kehittämiseksi. Toteutamme mainoskampanjat, analysoimme tuloksia ja kehitämme toimintaa lukujen pohjalta.

Nordic Fire Safe:n verkkosivut. Kuva etusivusta, jossa väritys on sininen ja valkoinen.

NFS group

Folcan toteutti NFS-groupille heidän brändi-ilmeeseensä sopivat verkkosivut ja -B2B verkkokaupan. Yhteistyö jatkuu verkkosivujen ylläpidon, digimarkkinoinnin konsultoinnin ja verkkokehityksen muodossa.

Helsingin Kuntofysio

Toteutimme Helsingin Kuntofysiolle uudet verkkosivut, johon kuului ilmeen suunnittelu, logo luonti ja hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto.

”Yhteistyöni Folcanin kanssa oli mutkatonta ja sain oman ääneni kuuluviin projektin aikana”

Optimi Talouspalvelut

Luvut meille – tulos teille! Folcan auttoin Optimi Talouspalveluita visualisoimaan heidän palvelunsa ja luomaan liiketoiminnan arvopohjaa tukevat verkkosivut. 

Humble House Records

Toteutimme Humble House Recordsille uusitut verkkosivut ja -kaupan, jota he pystyvät päivittämään itse. Verkkosivuprojektissa oli tärkeää, että artistit saadaan esille verkkosivuilla ja ostopolku on käyttäjäystävällinen.

Asiakkaitamme

Ogadent logo
Kullberg Consulting logo
Petri Pulliaisen logo

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Haluatko tietää lisää asiakkaistamme tai tekemistämme töistä? Kysy meiltä lisää! Keskustelemme mielellämme kanssasi.