Referenssit -
Tutustu töihimme!

Tältä sivulta löydät referenssimme ja millaisia kokemuksia asiakkaillamme on kanssamme työskentelystä.

Design Hill

Toteutimme Design Hillille heidän arvojensa ja brändi-ilmeensä mukaiset yksilölliset verkkosivut. Verkkosivut ovat modernit, helppokäyttöiset ja toimivat moitteettomasti sekä tietokoneella että mobiilissa. Verkkosivujen tekninen toteutus, rakenne ja ilme on Folcanin käsialaa, ja sisältö Design Hillin. Tulevaisuudessa sivustolle on tarkoitus tehdä laajennuksia, mikä otettiin heti suunnitteluvaiheessa huomioon. Tarjoamme Design Hillille myös verkkosivujen ylläpidon ja tuen.

”Folcanin kanssa työskentely oli ketterää ja helppoa. Asiat hoituivat ilman ylimääräistä byrokratiaa ja mikäli meillä oli projektin aikana mitä tahansa kysyttävää, Alinan ja Rasmuksen sai aina nopeasti kiinni. Näiden kokemusten pohjalta oli helppo tehdä päätös myös ylläpidon ja tuen ulkoistamisesta”, kertoo Design Hillin omistaja Anu Pelander​

Design Hill on Helsingin ja Turun välisellä moottoritiellä Halikossa sijaitseva virkistävästi erilainen taukopaikka, lounaspaikka, kahvila ja liike, josta löytää kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita kotiin, mökille tai lahjaksi. Heidän tavoitteensa on ilahduttaa ja inspiroida asiakkaitaan. Heille on tärkeää, että heidän asiakkaansa lähtevät Design Hillistä hymyssä suin ja tulevat taas pian uudelleen. Tutustu Design Hillin verkkosivuihin!

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva

Teemme tiivistä yhteistyötä Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva kanssa verkkosivujen kehittämisessä sekä digimarkkinoinnin kokonaisuuden optimoimisessa. Tarjoamme heille verkkosivujen ylläpidon, jotta sivusto on aina asiakkaiden käytettävissä, tietoturvallinen ja ajan tasalla. Toteutamme heille raportoinnin web-analytiikasta, josta voimme tulkita, mitkä toiminnot sivustolla tuottavat tulosta ja mitkä vaativat vielä kehitystä. Kehitysprojektit perustuvat aina saavutettuihin tuloksiin ja dataan, jotta tekeminen on mahdollisimman tehokasta ja tuottavaa.

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. He tukevat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, kiinteistöalan yrityksiä, yhteisöjä ja säätiöitä sekä yksityishenkilöitä kaikissa oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Heidän toteutuksissaan yhdistyvät pitkä kokemus, kiinteistöalan monipuolinen asiantuntemus, korkea laatu ja tehokkuus.

Tutustu Asianajotoimisto Kuhasen, Asikaisen & Kanervan sivuihin!

Helsingin Kuntofysio

Toteutimme Helsingin Kuntofysiolle uudet verkkosivut, johon kuului ilmeen suunnittelu, logo luonti ja hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto. Verkkosivut suunniteltiin siis heidän arvojensa ja tavoitteidensa mukaiseksi, joka näkyy mm. sivuston helppokäyttöisyydessä ja mobiilioptimoinnissa. Sivut on kytketty Google Analyticsiin ja Google Search Consoleen, josta vierailijoiden käyttäytymistä ja sivuston muuta dataa on helppo seurata dataan pohjautuvan jatkokehityksen kannalta. Tarjoamme myös verkkosivujen ylläpidon Helsingin Kuntofysiolle, jotta he voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa – onnistuneiden kuntoutumiskokemuksien tarjoamiseen.

”Yhteistyöni Folcanin kanssa oli mutkatonta ja sain oman ääneni kuuluviin projektin aikana” – Stig-Peter Ranta Helsingin Kuntofysio

Helsingin Kuntofysio Oy on fysioterapiaan erikoistunut yritys, joka sijaitsee Helsingin keskustassa Annankadulla. He ovat joukko manipulatiivisia fysioterapeutteja, jotka ovat työskennellet lääkäreiden kanssa tiiviissä yhteistyössä 20 vuoden ajan. Tämän yhteistyön aikana he ovat oppineet tunnistamaan ja valitsemaan oikean tuen kuntoutuksen eri vaiheisiin parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Heidän missionsa on onnistunut kuntoutumiskokemus, jonka mahdollistaa oikeanlainen kuntouttaminen asiantuntijan avustuksella.

Kurkkaa Helsingin Kuntofysion sivut!

verkkosivut referenssi kuva mobiilissa sivuista
verkkosivut referenssi kuva titetokoneen näytöllä sivuista

NOMI "Your dream wardrobe. Online."

Järjestimme NOMI:n huikean tiimin kanssa kaksi sosiaalisen median strategian workshoppia, joissa analysoitiin ja ideoitiin yrityksen sosiaalisen median nykytilaa, sekä mahdollisuuksia tulevaisuudessa. workshoppien pohjalta rakennamme yritykselle kattavan kasvu suunnitelman sosiaaliseen mediaan. 
Tämän lisäksi kartoitimme yrityksen hakukoneoptimoinnin tilan ja tavat, joilla heidän verkkosivujen näkyvyyttä voitaisiin parantaa orgaanisesti sosiaalisen median lisäksi.
 
”Työskentely Folcanin kanssa on ollut todella sujuvaa ja tiimin ammattitaito on paistanut läpi jokaisessa tapaamisessa. Workshoppien avulla olemme pystyneet kartoittamaan nykytilamme vahvuudet ja heikkoudet, sekä löytäneet konkreettisia ratkaisuita ongelmiimme. Parasta on kuitenkin ollut se, miten hyvin yrityksemme yksilölliset tarpeet on otettu kaikessa toiminnassa huomioon.” Nea, NOMIn perustaja.
 
NOMI on uusi suomalainen yritys, joka mullistaa palvelullaan vaatteiden ostamista verkossa. Tekoälyä hyödyntäen, palvelu tunnistaa käyttäjän henkilökohtaisen tyylin ja kerää eri verkkokauppojen sivuilta valikoiman, mikä vastaa käyttäjän henkilökohtaisia mieltymyksiä.  Palvelu arvioi asiakkaiden tyyliä käyttämällä erilaisia kuvia, joista käyttäjä valitsee omaan tyylinsä sopivat, minkä jälkeen yksilöllinen verkkokauppa on käyttövalmis!  Neljän nuoren naisen perustama yritys tähtää jatkuvasti kehittämään palveluun laajempaa ja yksilöllisempää tuoteluetteloa, ja tekemään nettishoppailusta entistäkin vaivattomampaa.
 

Ketter Michelle

Toteutimme valokuvaaja Ketter Michellen kanssa WordPress-verkkosivujen päivityksen, johon kuului sivujen nykytilan auditointi, sivuston eri toiminnallisuuksien läpikäynti ja päivittäminen, varmuuskopiointi, tietoturvan tarkastus ja uusien toiminnallisuuksien kehittäminen ja asettelu sivuston ulkoasuun sopivaksi. Kävimme myös läpi hieman sivuston käyttäjäseurantaa Google Analyticsin osalta ja määritimme yhdessä käytännöt sivuston ylläpitoa varten, jotta sivusto pysyisi mahdollisimman käyttäjäystävällisenä ja tietoturvallisena myös jatkossa.

”Folcanin Rasmuksen kanssa työskentely oli helppoa ja joustavaa. Tekeminen oli systemaattista ja loi luotettavan tunteen koko työskentelyn ajaksi. Jos minulla ilmeni jotain kysyttävää työskentelyn aikana, sain vastauksen nopeasti ja koin, että haasteista huolimatta asia saatiin vietyä yhdessä maaliin.”

”Olen 20-vuotias nuori nainen kotoisin alun perin Tallinnasta, ja nykyään olen asunut jo pitkään Helsingissä. Opiskelen tällä hetkellä pääaineena markkinointia kansainvälisessä kauppakorkeakoulussa. Opiskelun ohella olen myös täyspäiväisesti töissä vaikuttajamarkkinointiyrityksessä, jossa hoidan erilaisia Instagram some-kampanjoita. Tämän lisäksi minulla on vahva intohimo valokuvaamiseen, jota olen harrastanut freelancerina nyt noin 6 vuoden ajan. Vapaa-ajallani rakastan matkustamista, kirjojen lukemista ja ajanviettoa samanhenkisten ihmisten kanssa.”

Tutustu Ketterin sivuihin!​

verkkosivut referenssi kuva instagram ominaisuudesta verkkosivuilla
Ketter Michelle kuvassa referenssi verkkosivut

Lataa ilmainen opas verkkosivu-uudistuksen tueksi

Oppaassa kerromme sinulle askel askeleelta, mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun suunnittelet verkkosivujen uudistusta.

Asiakkaitamme