Folcan - tarinamme

Mistä Folcan sai alkunsa? Lue tarinamme ja levitä jalohaukan siivet ylpeydellä.

Olemme dynaaminen digitoimisto.
Toimintamme on. . .

Yksilöllistä

Läpinäkyvää

Ammattitaitoista

Miksi Folcan?

Falcon eli jalohaukka tunnetaan lintujen kuninkaana. Sen teräväkärkiset siivet ja jalo olemus viestivät arvokkuutta ja ylpeyttä. Jalohaukat ovat nopeita ja taidokkaita lentäjiä, jotka valitsevat kohteensa tarkkailemalla ja lähestyvät sitä oikealla hetkellä. Parhaimmillaan digimarkkinoinnissa on sama toimintaperiaate kuin arvokkaalla jalohaukalla, maailman nopeimmalla saalistajalla.

Folcan viestii rehellisyyttä, arvokkuutta ja asiantuntijuutta. 

Verkkosivujen tarjoajasta digitoimistoksi

Alusta asti olemme olleet sitä mieltä, että toimintamme täytyy olla rehellistä, läpinäkyvää ja ammattitaitoista. Selkeää on ollut myös se, että meidän täytyy puhua asiakkaan kieltä eikä teknologiajargonia. Alun perin Folcan oli verkkosivuyritys. Kuitenkin pian perustettuamme Folcanin meille valkeni, että läpinäkyvyyden lisäksi, tämä markkina tarvitsee kokonaisvaltaisia digimarkkinoinnin osaajia. Osaajia, jotka eivät ainoastaan ymmärrä, miten tehdään verkkosivuja, vaan ymmärtävät digimarkkinoinnin kokonaisuutena, joka tukee yrityksen liiketoimintaa ja sen tavoitteita. Tiesimme, että jo keräämämme kokemuksen sekä jatkuvan oppimisen avulla voisimme tarjota asiakkaillemme paljon enemmän lisäarvoa kuin yksittäisten verkkosivujen muodossa. Näin Folcanista tuli digitoimisto.

Digitoimistomme Missio ja Visio

Missiomme

Missiomme on muuttaa digipalveluiden markkinaa läpinäkyvämmäksi ja asiakaslähtöisemmäksi paikaksi pk-yrityksille. Toimintamme on yksilöllistä ja pohjautuu jatkuvaan kumppanuuteen, jotta asiakkaamme saavuttavat parhaat mahdolliset tulokset hyödyntämällä digipalveluitamme. Palvelukokonaisuus muotoutuu aina asiakkaan tarpeiden ja budjetin perusteella, mahdollistaen toiminnan aidon asiakaslähtöisyyden. 

Visiomme

Tavoitteenamme on luoda alan tyytyväisin asiakaskunta ja varmistaa, että digipalvelumme vastaavat aina asiakkaidemme tarpeita. Haluamme olla alalla tunnettu digitoimisto, joka toimii suunnannäyttäjänä edistäen asiakaslähtöistä ja läpinäkyvää toimintaa.

Keitä me Folcanilaiset olemme?

Alina

Alina on energinen ja innovatiivinen toimitusjohtajamme, joka ei pelkää astua tuntemattomaan. Hän harrastaa kuntosalilla käymistä, valokuvaamista ja matkustamista. Folcanilla Alina vastaa operatiivisista toiminnoista, verkkosivujen ilmeen suunnittelusta ja asiakashankinnasta.

Rasmus

Ihmisläheinen ja asiantunteva teknologianörttimme Rasmus rakastaa uuden oppimista. Urheilu on lähellä Rasmuksen sydäntä ja hänellä on pitkä tausta jalkapallosta. Tällä hetkellä hän harrastaa kuntosalilla käymistä ja sijoittamista. Folcanilla Rasmus vastaa hallinnollisista toiminnoista, teknisestä toteutuksesta ja kumppanuussuhteista.

Jaakon, Lauran ja Salomonin esittelyt tulossa pian!

Yhteystiedot

Haluatko maksuttoman analyysin verkkosivujesi nykytilasta?

Maksuttoman analyysin ideana on antaa sinulle kattava käsitys siitä, mikä on verkkosivustosi ja sen näkyvyyden nykytila ja mitkä ovat ne toimenpitenpiteet, joilla sivustoa voisi kehittää. Analyysi ei sido sinua mihinkään. Käymme analyysin kanssasi läpi 30min etäpalaverissa, minkä jälkeen lähetämme sen sähköpostiisi.