Rekry: DIGITAL MARKETING SPECIALIST

Etsimme digitaalisen markkinoinnin tulevaisuuden huippuosaajaa!  

Haluatko kasvaa kanssamme digitaalisen markkinoinnin huippuosaajaksi? Tiivis tehotiimimme etsii vahvistusta monipuolisiin digimarkkinoinnin tehtäviin.  

Työnkuvasi:

Digital Marketing Specialistina Folcanilla pääset kehittämään ja haastamaan itseäsi niin yrityksen omissa kuin asiakkaidemme projekteissa. Työpäiväsi koostuvat digimarkkinoinnin kokonaiskuvan strategisesta suunnittelemisesta, operatiivisesta toteuttamisesta sekä tulosten analysoimisesta ja niiden pohjalta toiminnan kehittämisestä. Toimit osana tiivistä tiimiämme, jonka kanssa ideoit, toteutat ja suunnittelet keinoja, joilla voimme tuottaa parempia tuloksia asiakkaillemme. Työlläsi pääset vaikuttamaan suoraan asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymiseen.  

Jos nämä asiat innostavat sinua, sovit meille mainiosti:  

 • Kehittyminen digitaalisen markkinoinnin huippuosaajaksi. Haluatko päästä kehittämään osaamistasi hands on –periaatteella? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä digimarkkinoinnin ammattilaiseksi toteuttamalla monipuolisia digimarkkinoinnin projekteja yhdessä muun tiimin kanssa.   
 • Avoin työilmapiiri ja matala hierarkia. Haluatko tehdä töitä ympäristössä, jossa saat äänesi kuuluviin eikä tyhmiä kysymyksiä ole? Olemme jatkuvasti yhteydessä ja vaihdamme ajatuksia niin itse työstä kuin yrityksen asioista. Ajatuksesi ovat meille tärkeitä ja pääset oikeasti vaikuttamaan yrityksen asioihin.  
 • Olla osana kasvavaa yritystä. Haluatko olla osana yrityksemme kasvutarinaa? Olemme kasvuvaiheessa oleva yritys, jossa työ saattaa olla ajoittain hyvinkin hektistä, mutta samalla erittäin palkitsevaa.  
 • Etätyöt ja itsenäinen työskentely. Tykkäätkö tehdä töitä etänä? Meille ei ole niinkään väliä, mistä fyysisesti hoidat hommasi, kunhan netti toimii ja pystymme olemaan yhteydessä Teamsin välityksellä.  
 • Nuorekas työympäristö ja työkaverit. Motivoiko sinua olla osana tiimiä, joka koostuu lisäksesi nuorista, intohimoisista ja tavoitteellisista, mutta samaan aikaan rennoista tyypeistä? Tule tutustumaan tiimiimme!  
 • Kehittyminen, haasteet ja vastuu.  Saat kehittää työtapoja ja testata uusia keinoja parempien tulosten saavuttamiseksi. Kiinnostaisiko sinua kenties kehittää tai laajentaa tulevaisuudessa vastuualuettasi oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan? Meillä työskennellessäsi sinulla on siihen mahdollisuus.  

Mitä toivomme sinulta?  

 • Alalle soveltuvaa koulutusta tai loppusuoralla olevia opintoja (mahdollista yhdistää opintojen viimeiseen harjoitteluun)  
 • Sujuvia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi   
 • Kohtalaista tietämystä yleisimmistä digitaalisen markkinoinnin työkaluista, keinoista ja alustoista   
 • Aiempaa työkokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä 
 • Annat vahvan panoksen tiimin jäsenenä ja kannustat mielelläsi myös muita onnistumaan. 


Lisäksi arvostamme: 

 • Sinulla on työkokemusta digimarkkinoinnin työtehtävistä tai olet toteuttanut projekteja digimarkkinoinnin saralla  
 • Kiinnität huomiota visuaalisuuteen ja pystyt tarvittaessa työstämään visuaalisia elementtejä esim. Canvalla.  
 • Olet käyttänyt Googlen työkaluja, WordPressiä, verkkomainonnan työkaluja ja/tai Office 365 –sovelluksia 

Oletko sinä etsimämme digimarkkinoinnin tulevaisuuden huippuosaaja?  

Lähetä meille lyhyt motivaatiokirje (max 350 sanaa), jossa esittelet itsesi. Lähetä samalla CV:si tai linkki LinkedIn-profiiliisi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.  

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: info@folcan.fi  

Soita meille ja kysy lisää!   

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Kerron mielelläni lisää. Tavoitat minut numerosta +358 50 357 3684 

Alina Venermo, 
CEO, Founder 

Alina Venermo kuva

Kysy minulta lisää!

Alina Venermo
Yrittäjä, CEO
alina.venermo@folcan.fi
+358 50 357 3684

Lue digimarkkinoinnista Folcanin blogista

Instagram ohje – Perusteet yrityksille

Instagram on muodostunut yhdeksi nykypäivän modernin markkinoinnin kulmakivistä, jota jokainen yritys voi hyödyntää liiketoimintansa kehittämiseen yritysmuodosta riippumatta. Instagram tarjoaa orgaanisen näkyvyyden kasvun, edullista mainontaa ja tukee kokonaisvaltaista markkinointia. Folcanin Instagram ohje -blogisarjassa puolestaan

Lue lisää »