Design Hill

Asiakastarina yhteistyöstä verkkosivujen, verkkokaupan ja digimarkkinoinnin kehityksen saralla. 

Design Hill on virkistävästi erilainen taukopaikka ja kahvila

Design Hill on Helsingin ja Turun välisellä moottoritiellä Halikossa sijaitseva virkistävästi erilainen taukopaikka, lounaspaikka, kahvila ja liike, josta löytää kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita kotiin, mökille tai lahjaksi. Heidän tavoitteensa on ilahduttaa ja inspiroida asiakkaitaan. Heille on tärkeää, että heidän asiakkaansa lähtevät Design Hillistä hymyssä suin ja tulevat taas pian uudelleen. 

Yhteistyömme

Verkkosivujen ylläpito, tuki ja kehitys

Verkkokaupan kehitys ja henkilöstön koulutus

Digimarkkinoinnin ja verkkomyynnin kehityksen konsultointi

Asiakastarina

”Folcanin kanssa työskentely on ketterää ja helppoa. Asiat hoituvat ilman ylimääräistä byrokratiaa ja mikäli meillä on mitä tahansa kysyttävää, Alinan ja Rasmuksen saa aina nopeasti kiinni. Näiden kokemusten pohjalta on helppo tehdä päätös myös ylläpidon ja tuen ulkoistamisesta”, kertoo Design Hillin omistaja Anu Pelander

Toteutimme Design Hillille heidän arvojensa ja brändi-ilmeensä mukaiset yksilölliset verkkosivut. Verkkosivut ovat modernit, helppokäyttöiset ja toimivat moitteettomasti sekä tietokoneella että mobiilissa. Verkkosivujen tekninen toteutus, rakenne ja ilme on Folcanin käsialaa, ja sisältö Design Hillin. Jo alusta asti tiedettiin, että tulevaisuudessa sivustolle on tarkoitus tehdä laajennuksia, mikä otettiin heti suunnitteluvaiheessa huomioon.

Jälkikäteen sivustolle lisättiin verkkokauppa-alusta, josta voi ostaa tuotteita ja tilata take away -annoksia. Kartoitimme ja suunnittelimme yhteistyössä Design Hillin kanssa heidän liiketoiminnalleen sopivinta verkkomyyntimallia sekä yhteistyökumppaneita logistiikkaan ja maksunvälitykseen.

Tarjoamme Design Hillille myös verkkosivujen ja -kaupan ylläpidon ja tuen.

Haluatko ilmaisen analyysin verkkosivujesi nykytilasta?

Ilmaisen analyysin ideana on antaa sinulle kattava käsitys siitä, mikä on verkkosivustosi ja sen näkyvyyden nykytila ja mitkä ovat ne toimenpitenpiteet, joilla sivustoa voisi kehittää. Analyysi ei sido sinua mihinkään. Käymme analyysin kanssasi ähetämme analyysin sähköpostiisi.