Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva

Asiakastarina yhteistyöstä digimarkkinoinnin saralla. 

Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto

Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy on Suomen johtava kiinteistöalan juridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. He tukevat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, kiinteistöalan yrityksiä, yhteisöjä ja säätiöitä sekä yksityishenkilöitä kaikissa oikeudellista asiantuntemusta vaativissa tilanteissa. Heidän toteutuksissaan yhdistyvät pitkä kokemus, kiinteistöalan monipuolinen asiantuntemus, korkea laatu ja tehokkuus.

Yhteistyömme

Verkkosivujen ylläpito, tuki ja kehitys mm. nopeuden optimointi, mobiilikäytettävyys ja konversio-optimointi.

Digimarkkinoinnin konsultointi mm. SEO ja some

Kävijädatan, sivuston teknisen tilan ja kehityskohteiden raportointi

Asiakastarina

Teemme tiivistä yhteistyötä Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva kanssa verkkosivujen kehittämisessä sekä digimarkkinoinnin kokonaisuuden optimoimisessa. Tarjoamme heille verkkosivujen ylläpidon, jotta sivusto on aina asiakkaiden käytettävissä, tietoturvallinen ja ajan tasalla. Toteutamme heille raportoinnin web-analytiikasta, josta voimme tulkita, mitkä toiminnot sivustolla tuottavat tulosta ja mitkä vaativat vielä kehitystä. Kehitysprojektit perustuvat aina saavutettuihin tuloksiin ja dataan, jotta tekeminen on mahdollisimman tehokasta ja tuottavaa. Yhteistyömme aikana heidän verkkosivujen kävijät ovat kasvaneet yli 300%:lla.

Haluatko ilmaisen analyysin verkkosivujesi nykytilasta?

Ilmaisen analyysin ideana on antaa sinulle kattava käsitys siitä, mikä on verkkosivustosi ja sen näkyvyyden nykytila ja mitkä ovat ne toimenpitenpiteet, joilla sivustoa voisi kehittää. Analyysi ei sido sinua mihinkään. Käymme analyysin kanssasi ähetämme analyysin sähköpostiisi.